Video Compania Drupanel

Colaborarea construită de-a lungul anilor cu diverși parteneri ne-a dat posibilitatea să dobândim experiența necesară pentru a crea o politica de dezvoltare pe termen scurt, mediu și lung ce vizează consolidarea cotei de piață și sporirea ponderii produselor destinate exportului. În acest sens, ne bazăm pe strategii de marketing moderne, capabile să asigure evoluția în direcția dorită.

+18 ani de

EXPERIENȚĂ

DRUPANEL

Drupanel a fost înființată în 2004 și a devenit în ultimul deceniu și jumătate un veritabil reper de calitate pe segmentul panelurilor ornamentale din ALUMINIU, PVC, HPL, geam termoizolant simplu sau cu vitraliu, fiind lider pe piață în domeniul proiectării și producției acestor produse.

UTILAJE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

LINIA DE PRODUCȚIE

Drupanel dispune de utilaje de ultimă generație (Laser, CNC, Water Jet, Presă automată) cu folosirea unor tehnologii proprii, din materiale de calitate înaltă ale producătorilor de performanţă europeni și calibrate la standarde internaționale pe toată linia de producție. Astfel, tehnologia de fabricare, calitatea și exploatarea superioară a materialelor folosite, izolarea termică, rezistenţa la diverşi factori externi în domeniul de întrebuinţare, constitue avantaje esentiale în producția panelurilor, ușilor și sticlelor Drupanel

Production line
LIVRĂM ÎN TOATĂ ȚARA

TRANSPORT

Toate panelurile livrate au atașate instrucțiuni privind montarea, și etichetă cu specificații tehnice, număr de comandă, data fabricației și aprobarea CTC. Ne asigurăm că produsele și serviciile noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate prin evaluări regulate și controale riguroase care depășesc cerințele certificărilor.

PESTE 2000 DE COMPANII

COLABORATORI

Filosofia companiei noastre se bazează pe servicii integrate și prompte atât pentru clienții noștri, cât și pentru rețeaua noastră de parteneri corporativi, oferind suport complet pe parcursul achiziției, transportului, service-ului, precum și parteneriatului nostru general. Colaborăm de peste 18 ani cu multe firme de profil atât de la nivel național, cât și internațional, cu unele dintre acestea derulând parteneriate încă de la înființare.

Collaborators
SOLUȚII PERSONALIZATE

DESIGN & INOVAȚIE

Toate panelurile sunt realizate cu mare atenție la detalii, cromatică, combinație de materiale și modele unice de design. Dacă nu ai găsit un model pe placul tău, departamentul nostru de design îți stă la dispoziție pentru a crea împreună un produs exclusiv. Trebuie doar să schițezi modelul dorit cu dimensiunile și specificațiile necesare, iar noi îți facem o simulare și te ajutăm să îți îndeplinești visul.

Design
Manufacture

CONTACTEAZĂ-NE